Termeni și Condiții de utilizare a website-ului https://kalabeauty.ro

Ca orice comunitate care se guvernează după anumite reguli, utilizatorii acestui site trebuie să respecte regulile comunităţii unde ajung şi nu cele ale comunităţii de unde sosesc. Astfel, ne aşteptăm ca vizitatorii site-ului nostru să respecte regulile comunităţii Kala Body Beauty SRL denumită în continuare Kala Body Beauty SRL.

Kala Body Beauty SRL este organizată și funcționează în conformitate cu legile din România, cu sediul în Bucureşti, Sectorul 4, Şos. GIURGIULUI, Nr. 164, PARTER, Bloc 15C, Scara 1, Apartament 1, Cod poștal 40682, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/5057/2021, cod unic de înregistrare/cod TVA RO43951514.

Site-ul https://kalabeauty.ro este administrat de Kala Body Beauty SRL și are ca scop promovarea serviciilor oferite de firma noastră. Prin utilizarea acestui website se consideră că acceptaţi în mod automat termenii şi condiţiile prezentate pe această pagină cât și cu conditiile de Prelucrare a datelor cu caracter personal și Politica de utilizare Cookie. În caz contrar, este dreptul dumneavoastră de a înceta navigarea paginilor web https://kalabeauty.ro.

Orice vizitator foloseste site-ul pe riscul propriu, iar termenii şi condiţiile sunt aplicabile pentru orice site deţinut de Kala Body Beauty SRL.

 1. Drepturi de autor. Toate materialele prezentate pe acest site sunt proprietatea Kala Body Beauty SRL şi nu pot fi copiate, reproduse, modificate, transmise, distribuite, vandute sau folosite în scop comercial fără acordul scris, în prealabil, al Kala Body Beauty SRL. Utilizatorii au dreptul de a distrubui conţinut pe reţele sociale sau alte site-uri în scopul recomandării sau promovarii web site-ului, fără a altera conţinutul, prin link-uri catre paginile site-ului nostru. Totuşi, dacă contextul în care sunt făcute aceste direcţionări contravine politicilor Kala Body Beauty SRL sau aduc un prejudiciu imaginii Kala Body Beauty SRL, ne rezervăm dreptul de a solicita eliminarea linkurilor respective, iar utilizatorul are obligatia de a şterge linkurile respective în termen de 48 de ore de la solicitare.
 2. Preţurile afisate pe acest site pot fi modificate fara o anunţare prealabilă a utilizatorilor. Preţurile nu sunt cu titlu de ofertă garantată şi nelimitată în timp.
 3. Informaţiile, comentariile şi comunicatele de pe Kala Body Beauty SRL nu constituie consultanţă pentru investiţii, recomandări de tranzactii sau oferte de vanzare concrete şi pot fi retrase sau modificate fără notificare în prealabil.
 4. Preţurile serviciilor sunt însoţite de anumite specificaţii. În cazul în care utilizatorul are nevoie de servicii cu alte specificaţii, Kala Body Beauty SRL poate solicita sau nu un preţ diferit decât cel afişat pe acest site.
 5. Kala Body Beauty SRL nu răspunde de conţinutul grafic sau contextual al site-urilor din portofoliu sau site-urilor partenere. Site-urile din portofoliu pot fi modificate, şterse ori înlocuite fără notificare şi nu vor reprezenta în toate cazurile calitatea lucrarilor Kala Body Beauty SRL.
 6. Kala Body Beauty SRL are dreptul de a refuza cereri care contravin politicii companiei sau legislaţiei în vigoare. Serviciile şi preţurile afişate nu sunt cu titlu de garanţie pentru orice cerere venita din partea utilizatorilor.
 7. Kala Body Beauty SRL nu este responsabil, în nici un caz, pentru daune care ar putea rezulta din erori sau lipsa de acuratete a unor materiale de pe acest website.
 8. Informaţiile pe care utilizatorul le furnizează, fie ele informaţii explicite sau informaţii cu caracter statistic, se supun regulilor de confidenţialitate.
 9. Kala Body Beauty SRL nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele greşeli apărute pe site sau pentru orice daune care ar putea apărea de pe urma acestora. În orice caz, semnalarea lor este foarte apreciată de echipa Kala Body Beauty SRL.
 10. Preţurile afişate pe https://kalabeauty.ro sunt afişate în LEI / RON si toate conţin TVA şi pot fi modificate fără o notificare în prealabil. De asemenea, Kala Body Beauty SRL işi rezervă dreptul de a modifica disponibilitatea sau structura pachetelor de servicii făra notificări în prealabil.
 11. Kala Body Beauty SRL nu poate garanta că mesajele trimise catre Kala Body Beauty SRL vor fi primite în forma iniţială sau ca mesajul va ramane confidenţial în timpul transmiterii.
 12. Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să accesaţi şi să citiţi şi secţiunea Politica de confidenţialitate deoarece se aplică vizitei pe acest site.
 13. Site-ul conţine link-uri catre alte site-uri. Kala Body Beauty SRL nu este răspunzător pentru conţinutul acestor site-uri, în cazul în care acele site-uri nu funcţionează corect ori sunt încărcate de malware. În orice caz, semnalarea acestor situaţii este foarte apreciată de echipa Kala Body Beauty SRL.
 14. Folosirea fără drept sau acord scris a tuturor materialelor Kala Body Beauty SRL este strict interzisă.